KADROMUZ

NİYAZİ ŞEN - OKUL MÜDÜRÜ

1973 Konya Akşehir doğumluyum. İlk orta ve lise tahsilimi Konya Tuzlukçu’da tamamladım. 1994’te Eskişehir Polis Meslek Yüksek Okulundan mezun olarak  Diyarbakır’da Polislik Mesleğine başladım. Çeşitli illerde Polis olarak çalıştım. Mesleğimi icra ederken Erzurum Atatürk Üniversitesinde Okul Öncesi Öğretmenliği okudum. 2005 yılında Kurumlar arası geçişle, Milli Eğitim Bakanlığı uhdesine atandım. Öğretmenliğimi ifa ederken Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde İşletme okudum. Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, İletişim Fakültesinde Radyo TV ve Sinema  bölümünde Yüksek Lisans yaptım, tez aşamasındayım. Spor, kültür ve sanatla ilgiliyim. Beşikten mezara kadar eğitime inanan biri olarak çok çeşitli kurslarda kendimi geliştirmeye devam ediyorum. Bu sayede yirmiden fazla meslek sahibi oldum. Şu an Erzurum Merkez Yakutiye Hilalkent 125. Yıl Anaokulu müdürü olarak görev yapmaktayım.

E-Posta